GRATIS FRAKT // PÅ ORDRE FRA KR 350 MÅ DU PÅBEREGNE TOLLAVGIFT

Se hvordan klærne produseres

Printful's produksjon

Med over 29 millioner dollar investert i utstyr kan de bruke de beste teknologiene til å få produktet ditt til å se bra ut.  

  • Kornit serie printere og blekk for DTG klær.
  • Happy og Tajima broderings-maskiner til hatter og caps.
  • Mimaki UV printere og blekk til telefon deklser.

3-trinns kvalitetssjekk 

  • Deres automatiske softvare sjekker grafikk og kvalitet før printing.
  • Oppfyllelse-spesialister sjekker kvaliteten samtidig som ordren printes.
  • Siste kvalitetssjekk etter printing.

Kvalitet du kan se

Alle resursene Printful bruker på utsyr og kvalitets-sjekker resulterer i den beste kvaliteten på print i hele deres industri. Deres farger er sterkere, og matcher vårt originale print så godt som overhodet mulig.

T-shirts, hoodies and sweaters

DTG printing

DTG står for "direct-to-garment" og er det samme som å bruke en vanlig printer, bare med klær og stoffer. Designet vårt er printet rett på plagget og trekkes inn stoffet.

Printful bruker denne metoden på de fleste t-skjortene våres da dette gir best kvalitet på printene, det er kostnadseffektivt, samtidig som det nesten ikke er begrensninger på farger og detaljer som kan brukes til vårt design.

  • Kornit serie printere.
  • DTG blekk er miljøvennlige.

Pakking

Individuelle t-skjorter er pakket i gjennomsiktige polymer poser, og så plassert i en polymer fraktpose. Større mengder er pakket i esker.

iPhone Deksler

Printful bruker UV prnting teknologi på telefon deklser. Blekket blir forsterket med er UV lys så fort det kommer i kontakt med dekselet som polymeriserer det og legger en hard hinne.

Deklsene er først og fremst ment som pynt, men de er også i stand til å beskytte telefonen din mot riper og støv.

Deres anlegg

Printful printer produktene sine med omsorg og kjærlighet i deres oppfyllingssenter i LA, Charlotte, Mexico og Riga. Alle på Printful sitt team nyter fasiliteter som betalte sykedager, god helsetjeneste og et trygt og godt arbeidsmiljø.

Hvert anlegg har implementert samfunnsansvars tiltak - som LED lys og resirkulerings programmer for papir, plastikk og glass. Alt blekkavfall kastes for å møte miljøbestemmelsene. 

De donerer også skadede produkter til veldedige organisasjoner.